• Announcements

    • NeO_Anderson

      Would you like to become a Developer here?

      Would you like to become a 'Developer' here? Developers will gain full admin powers on the forum and have the ability to promote users to 'Staff' and 'Experienced Members' ranks. They will also have a section on the forum dedicated to their mod just like the Police Pursuit and Paramedic Mods have now.   Or perhaps you would like to help the existing mods by enforcing forum rules and slapping people about when they've done wrong?     If you already have mods that you've made and would like to submit as part of your 'CV' then feel free to contact me directly.   For more information read here:   http://mods.team-neo.com/forum/index.php?showtopic=54

officerunclebuck

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About officerunclebuck

  • Rank
    Pondering...
  • Birthday 05/17/65

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. PPM runs good for 5 minutes then goes into a slow mode stays in slow mode for the rest of the game play. Here's what I am using on my laptop: Mod 7.6d no car/skins, yes I did "yes" xlive, additional things none, windows version vista, graphic card nvidia: gforce gtx cuda 260m, intal core 2 duo cpu p8700 at 2.53ghz 6.00 gb ram. can someone please help I have been looking for help for this. thanks
  2. I'm having the same problem with my laptop. At first it worked fine after a week of play it started having this problem. PPM runs good for 5 minutes then goes into a slow mode stays in slow mode for the rest of the game play. Here's what I am using on my laptop: Mod 7.6d no car/skins, yes I did "yes" xlive, additional things none, windows version vista, graphic card nvidia: gforce gtx cuda 260m, intal core 2 duo cpu p8700 at 2.53ghz 6.00 gb ram. Thanks, OfficerUncleBuck
  3. I'm having similar problem but mine works for two mins. then lags for an ten mins before coming back only to go back into lag. mine you don't do anything for this to happen.
  4. Sorry should have known better. Ok processor intel dual ®(tm2) p8700e. Graphic card nvidaia GeForce gta 260m Cuba 1gb I hope this is what you are looking for thanks for your help
  5. hi guys when I play gta4 with PPM, the game will lag and start working normal again, another 3 mins goes by then it will go into this lag time for another min or two. I have a dual Intel processor a nvidia geforce gtx video card and I'm running vista. Ive tried turning down the graphic options in the game but that didn't help. I would appreciate any input thanks. I did try to look though the forms and did a search for it but came up empty.
  6. hi all, what about being able to call a tow truck? after all there are a lot cars left sitting in the streets or have a car that comes up showing it's stolen and after pulling them over you can arrest them and then have the tow truck to come in and tow away the car??