• Announcements

    • NeO_Anderson

      Would you like to become a Developer here?

      Would you like to become a 'Developer' here? Developers will gain full admin powers on the forum and have the ability to promote users to 'Staff' and 'Experienced Members' ranks. They will also have a section on the forum dedicated to their mod just like the Police Pursuit and Paramedic Mods have now.   Or perhaps you would like to help the existing mods by enforcing forum rules and slapping people about when they've done wrong?     If you already have mods that you've made and would like to submit as part of your 'CV' then feel free to contact me directly.   For more information read here:   http://mods.team-neo.com/forum/index.php?showtopic=54
NeO_Anderson

[LATEST][RELEASE] Police Pursuit Mod 7.6d

18 posts in this topic

Its a great mod, but everytime im in a mission or about to finish a cop mission my game crashes, idk why, can someone help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I love this mode :D

Thanks mate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have asked that question, POLICE PURSUIT MOD is GTA EFLC Usage is rounded it is not perfect, but this time I've played the game, press 0, then it does not happen with my laptop. Help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have asked that question, POLICE PURSUIT MOD is GTA EFLC Usage is rounded it is not perfect, but this time I've played the game, press 0, then it does not happen with my laptop. Help me.

 

Num 0? If it is, you might have to hold it occasionally to make it work. I will switch through the skins pretty fast. So watch out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Num 0? If it is, you might have to hold it occasionally to make it work. I will switch through the skins pretty fast. So watch out.

 

I used to experience this when I first started developing and using the mod. But I found that this issue was not related to the mod at all but with GTA IV itself. After I reinstalled GTA IV and used the exact same file/verison of the mod it worked perfectly and instantly when i pressed the button.

 

But I wouldn't reinstall just for this as the installation of IV is like watching paint dry.. it takes years lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used to experience this when I first started developing and using the mod. But I found that this issue was not related to the mod at all but with GTA IV itself. After I reinstalled GTA IV and used the exact same file/verison of the mod it worked perfectly and instantly when i pressed the button.

 

But I wouldn't reinstall just for this as the installation of IV is like watching paint dry.. it takes years lol.

 

True.

 

I got a bug here, Anderson. I thought you might wanna check it out.

 

http://www.policemod.com/forum/index.php?showtopic=1450

Share this post


Link to post
Share on other sites