Team-NeO Modding Forum: Bug in version 7.6d - Team-NeO Modding Forum

yasmin birth control

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bug in version 7.6d

#1 User is offline   Ken 

  • Pondering...
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 08-August 15

Posted 08 August 2015 - 10:07 PM

Hello i installed the version 7.6d of the police pursuit mod on my gta iv, and its the only mod iv ever had and used
i will go ahead and list the bugs i have found on my game,and when it happens.

*Most times when i call for both backup and ems my game crashes
*Every time i call for EMS its shows the white blip on radar but later disappears and never reaches me, when i drive off i end up seeing the ambulance quite far from my car
*Most times during traffic stops before i question the suspect, he or she just gets down of his car and enters the back of my car
*Also anytime i am in the middle of a traffic stop and i press f9 to clear mission items the car i stopped disappears which is okay but i remain at the traffic stop position/posture without being able to do anything for sometime.
*Sometimes my game randomly crashes
*Also when i call for swat backup they dont arrive quick and when i meet them on the road i see them driving in circles
*when i call for multiple helicopter units only one ends up chasing the suspect the others just remain at their positions
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


cialis soft 20mg